Reviews from Ika Food Almere

Recent reviews

5.0
Nira
14 June 2024

Het eten was vers en lekker. De bezorging duurde ook niet erg lang. Het enige puntje dat ik heb is dat ik gebeld en geappt heb en nergens gehoor kreeg. Dat geeft een onzeker gevoel over of je bestelling goed is ontvangen. Het was fijner geweest als er iemand op zou nemen of reageren op de app. Het was de eerste keer dat ik bestelde en was niet bekend met dit restaurant. Verder was alles lekker en zal ik zeker nogmaals bestellen.

GĆ¼rben
9 June 2024

Zoals altijd snelle service en super lekker!!!

Bruce
8 June 2024

Heerlijk vers eten en zelfs nog verrast net de sesamballen! HARTELIJK DANK Vriendelijke en snelle bezorging. Al met al TOP. Een aanrader!

Dylann Korrel
6 June 2024
S
29 May 2024

Lekker eten. Smaakvol. Knapperige zoete aardappel friet. Heerlijke nasi met garnalen en kip

A
22 May 2024

Eten was heerlijk zoals altijd!

R
20 May 2024
Petra
20 May 2024

Heerlijk gegeten, verse producten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GĆ¼rben
10 May 2024

Super zoals altijd!!!

Swart
3 May 2024
Wendy
25 April 2024

Gewoon heerlijk en snelle bezorging !! De eerste en zeker niet de laatste keer!!

Jessie
24 April 2024

Mooi op tijd en warm geleverd. Het was weer lekker.

Ivonton
18 April 2024
Dylann Korrel
7 April 2024
Mischa
29 March 2024

Tja, het was fantastisch!

Lilian
23 March 2024
Ellen
23 March 2024

Smaak was goed, zoals altijd. Alleen waren warme sushi en koude sushi op 1 schaaltje bij elkaar gelegd. En koude pokebowl stond op warme yaketory waardoor poke bowl aan de onderkant warm was. Weet niet wie eten inpakt maar dit ben ik niet gewend. Voorheen werd koud en warm gescheiden gehouden?

Miriam Beijen
12 March 2024

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Lilian
10 March 2024

Heerlijke sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Serena kok
8 March 2024

Eten is altijd lekker, alleen erg jammer dat er geen soyasaus bij zat en geen stokjes. Plus ik een andere sushi had gekregen dan ik had besteld.

Dylann Korrel
2 March 2024
Silvia Koomen
10 February 2024

Gemakkelijk bestellen, snelle levering door vriendelijke jongeman En heerlijke sushi, vaker besteld hier en zal zeker vaker doen. Top

swart
9 February 2024

Prima!

Manuel Koenders
1 February 2024

Eten lkkr maar gebakken rijst niet te doen indien je het ook weer in een bakkie doet, vind ik tenminste

Dominik
23 January 2024

3 sterren voor bezorgen. Wanneer website aangeeft, bezorgen om 16.00. Dan ook om 16.00 komen. Niet om 16.45

G. Liesdek
18 January 2024

Goede service en lekker eten!!!

Ellen
17 January 2024

Ruime porties, erg lekker, vlot bezorgd.

An
16 January 2024

Normaal top maar nu koud, grote stukken paprika en halverwege lijkt het soep door de hoeveelheid saus

Nancy Hartgers
13 January 2024

Ik bestel hier vaak, top service en super aardige bezorgers. Kwaliteit Sushi

Miriam Beijen
9 January 2024

Heerlijk gegeten weer, zoals altijd. Zo smakelijk, ga zo door!!

Toufik
6 January 2024

De sushi is veel te groot. De verhoudingen kloppen niet en ook de smaak is niet in balans. Het heeft een machtige smaak. Sorry ik had er meer van verwacht. Ik heb de helft weggegooid, omdat het echt niet te eten was.

van Wijhe
31 December 2023

Heerlijk als altijd!

Nancy Hartgers
23 December 2023

Kwaliteit Sushi, vaste adres voor sushi en enz... Top service Vriendelijke bezorgers en personeel.

Stephanie
13 December 2023

Erg lekker, vers en snel geleverd. Aanrader

Kristian Bohr
13 December 2023

Snel, lekker, Prijs-kwaliteitverhouding Top! Ik heb het 28 stuks setje besteld en 4 California rolls erbij, waarvoor ik met actie 22,50ā‚¬ heb betaald. Binnen 30 minuten was alles klaar voor ophalen. Aardige eigenaar en tegelijk Sushikok. Graag weer! šŸ™šŸ» Als zelfstandige Kok met 13 jaar ervaring kan ik het aanbevelen!

Grace Herfst
4 December 2023

Wat een heerlijke wokgerechten weer. Ook de vraag voor een gerecht zonder paprika te maken werdt zonder problemen gemaakt. De bezorging is altijd snel en het eten daardoor lekker warm. Echt een aanrader!

Wondergem
24 November 2023

Werkelijk TOP! Zeer goede kwaliteit en vers.

Sharina
18 November 2023

Heerlijke verse sushi. Het was zelfs nog warm! Bezorging duurde wel een beetje lang maar het is dan ook zaterdag avond. Volgende keer bestellen we weer hier!

swart
18 November 2023
Dylann Korrel
12 November 2023
Pepijn
29 October 2023

Altijd goed eten.

Remy
25 October 2023

Alles was lekker en goed qarm

Dylann Korrel
10 October 2023
Andy
10 October 2023

Vers en Heerlijk zoals altijd!

Jessie
9 October 2023

Makkelijk bestellen via de website. Snel en mooi op tijd bezorgt! En last but not least HEERLIJK EN WARM bij bezorging!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fai li
1 October 2023

De gerechten zijn gemaakt door een Indiƫ alles is ge maakt met curry zelf de Chinese young Chow nasi lijp dus nooit meer een volgende x alles is zo nep als wat slecht kwaliteit in eten dus ik ga nooit meer bestellen.

Matt
24 September 2023

Warm bezorgd en erg lekker. Bezorging duurde wel wat langer dan de vorige keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anjaldeep Deol
23 September 2023
OHM
23 September 2023

Alles top zoals altijd!

YY
20 September 2023

Lekker eten!

Valerie
17 September 2023
Shi
10 September 2023

Alles was lekker! Echt een aanrader

Rianne
3 September 2023

Heerlijke pokebowls! Onze nieuwe favoriet om te bestellen. Sinds een tijdje vaste klant hier. Bezorging is snel, vriendelijk en eten is erg goed.

LEISY
1 September 2023

Erg lekker!

Dylann Korrel
26 August 2023

Lekker eten en altijd snel bezorgd

L
2 August 2023
Emelius
2 August 2023

Ik heb geen verbeterpunten. Het eten was top. IKA FOOD zeker een aanrader.

Sumaya
30 July 2023

Het eten was heerlijk zoals altijd! Lekker vers en grote porties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mira
23 July 2023

Heerlijke wok en sushi en precies op tijd. Heel erg Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lima
14 July 2023

Voor de eerste keer hier besteld en het was echt top. Heb een wok met garnalen genomen en gebakken Noedels. En het was echt heerlijk. Zal zeker vaker bestellen.

Robin
7 July 2023

Voor een persoon zijn de porties net iets te groot, maar voor 2 weer te weinig. Nu hebben we nog wat over voor morgen :-) Het eten zelf was heerlijk en bezorging was vlot! Het eten was nog super warm toen het aankwam. De bubbletea was ook lekker verfrissend!

Jordan Leigh
4 July 2023

Super lekkere wok en aardige bezorg jongen! :)

Dennis
21 June 2023

Steeds weer lekker en ruim op tijd door een vriendelijke bezorger bezorgd

Reinout
20 June 2023

Naar opmerkingen werd niet gekeken dus heb wat van de poke bowl af moeten schrapen. Verder prima kwaliteit!

Sumaya
17 June 2023

10/10!!!

Joy
10 June 2023

Wij hebben de wok met kip, rundvlees en kip genomen en die proefte heel vers. Nasi was ook lekker erbij. Sushi was ook heerlijk. Aanrader!

Kavita
1 June 2023

Kokos milk tea was niet lekker, balletjes waren aan elkaar geplakt en was hard.

Amber
23 May 2023

Echt lekker, snel en vers

Weronika
20 May 2023

Lekker en super snel bezorgd!

Anoniem
16 May 2023

Goed en lekker eten voor een mooie prijs, zeker een aanrader!

Richard
2 May 2023
Manu
30 April 2023

Prima sushi, goed prijs kwaliteits verhouding. Leuke sushi bos met goede variatie.

Gabrielle
28 April 2023

Super snelle levering met 15 min stonden ze voor de deur. Goed eten warm wat warm moest zijn en koud wat koud moest zijn. Prima van smaak heerlijk gegeten

ven
26 April 2023
Dennis
23 April 2023

Eten was weer heerlijk en de bezorging ruim op tijd, door een vriendelijke bezorger! (ondanks de regen waar hij doorheen moest!)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
16 April 2023

Heerlijk gegeten. Zowel sushi als pokeball was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Damaris
11 April 2023

Heerlijke verse sushi 10+ Ik hoop dat er met de tijd meerdere soorten sushi komen

Anoniem
2 April 2023

Sushi is lekker vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rosalie
29 March 2023

Aardige mensen. Heel lekkere bubble tea

LEISY
18 March 2023

Super lekker!

Gabrielle
27 February 2023

Bestelling werd goed optijd bezorgd, alles was warm (wat warm moest zijn) de smaak was lekker, alleen de crispy maki kip waren wel erg grote stukken sushi. Wel lekker maar te grote hap

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zerina
26 February 2023

Heerlijk eten, supersnel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Virginia Howard
24 February 2023

Voor een tweede keer besteld, poke bowl zalm en groente-wok. Vers, lekker en op tijd bezorgd. Goede porties.

Anoniem
20 February 2023

Zeker een aanrader, op tijd geleverd en heerlijk eten. Ga zo door!

Dennis Gerritsen
19 February 2023

Goede porties, lekker eten en de bezorging was supersnel (binnen een half uur!) TOP!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ryder
15 February 2023

Lekker heet toen het aankwam, en super lekker

Anoniem
14 February 2023

Nieuwsgierig een bestelling geplaatst, zeer tevreden. De bezorging was op tijd en het eten was warm aangekomen en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Patty
30 January 2023

Sushi en bubble tea waren heerlijk. service was ook top! Heel tevreden!!!

Ingrid
27 January 2023

Eten was er super snel en was lekker. Milk tea was wat waterig qua smaak.

Ilva
25 January 2023

Hi! Ik had de IKA sushi box besteld. Hij stond op tijd klaar, toen ik hem kwam ophalen waren de mensen bij Ika heel vriendelijk, en de sushi was super lekker! Een fijne ervaring!!!!

Niko
30 December 2022

Heel lekker