Avaliações de Ika Food Almere

Avaliações recentes

5.0
Sharell
6 julho 2024

Heerlijk zoals altijd! Een van de beste afhaal sushi restaurants in Almere Buiten! De bezorging was wel langer dan normaal maar het eten was heel lekker en vers zoals altijd!

Nira
14 junho 2024

Het eten was vers en lekker. De bezorging duurde ook niet erg lang. Het enige puntje dat ik heb is dat ik gebeld en geappt heb en nergens gehoor kreeg. Dat geeft een onzeker gevoel over of je bestelling goed is ontvangen. Het was fijner geweest als er iemand op zou nemen of reageren op de app. Het was de eerste keer dat ik bestelde en was niet bekend met dit restaurant. Verder was alles lekker en zal ik zeker nogmaals bestellen.

Gürben
9 junho 2024

Zoals altijd snelle service en super lekker!!!

Bruce
8 junho 2024

Heerlijk vers eten en zelfs nog verrast net de sesamballen! HARTELIJK DANK Vriendelijke en snelle bezorging. Al met al TOP. Een aanrader!

Dylann Korrel
6 junho 2024
S
29 maio 2024

Lekker eten. Smaakvol. Knapperige zoete aardappel friet. Heerlijke nasi met garnalen en kip

A
22 maio 2024

Eten was heerlijk zoals altijd!

R
20 maio 2024
Petra
20 maio 2024

Heerlijk gegeten, verse producten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gürben
10 maio 2024

Super zoals altijd!!!

Swart
3 maio 2024
Wendy
25 abril 2024

Gewoon heerlijk en snelle bezorging !! De eerste en zeker niet de laatste keer!!

Jessie
24 abril 2024

Mooi op tijd en warm geleverd. Het was weer lekker.

Ivonton
18 abril 2024
Dylann Korrel
7 abril 2024
Mischa
29 março 2024

Tja, het was fantastisch!

Lilian
23 março 2024
Ellen
23 março 2024

Smaak was goed, zoals altijd. Alleen waren warme sushi en koude sushi op 1 schaaltje bij elkaar gelegd. En koude pokebowl stond op warme yaketory waardoor poke bowl aan de onderkant warm was. Weet niet wie eten inpakt maar dit ben ik niet gewend. Voorheen werd koud en warm gescheiden gehouden?

Miriam Beijen
12 março 2024

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Lilian
10 março 2024

Heerlijke sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Serena kok
8 março 2024

Eten is altijd lekker, alleen erg jammer dat er geen soyasaus bij zat en geen stokjes. Plus ik een andere sushi had gekregen dan ik had besteld.

Dylann Korrel
2 março 2024
Silvia Koomen
10 fevereiro 2024

Gemakkelijk bestellen, snelle levering door vriendelijke jongeman En heerlijke sushi, vaker besteld hier en zal zeker vaker doen. Top

swart
9 fevereiro 2024

Prima!

Manuel Koenders
1 fevereiro 2024

Eten lkkr maar gebakken rijst niet te doen indien je het ook weer in een bakkie doet, vind ik tenminste

Dominik
23 janeiro 2024

3 sterren voor bezorgen. Wanneer website aangeeft, bezorgen om 16.00. Dan ook om 16.00 komen. Niet om 16.45

G. Liesdek
18 janeiro 2024

Goede service en lekker eten!!!

Ellen
17 janeiro 2024

Ruime porties, erg lekker, vlot bezorgd.

An
16 janeiro 2024

Normaal top maar nu koud, grote stukken paprika en halverwege lijkt het soep door de hoeveelheid saus

Nancy Hartgers
13 janeiro 2024

Ik bestel hier vaak, top service en super aardige bezorgers. Kwaliteit Sushi

Miriam Beijen
9 janeiro 2024

Heerlijk gegeten weer, zoals altijd. Zo smakelijk, ga zo door!!

Toufik
6 janeiro 2024

De sushi is veel te groot. De verhoudingen kloppen niet en ook de smaak is niet in balans. Het heeft een machtige smaak. Sorry ik had er meer van verwacht. Ik heb de helft weggegooid, omdat het echt niet te eten was.

van Wijhe
31 dezembro 2023

Heerlijk als altijd!

Nancy Hartgers
23 dezembro 2023

Kwaliteit Sushi, vaste adres voor sushi en enz... Top service Vriendelijke bezorgers en personeel.

Stephanie
13 dezembro 2023

Erg lekker, vers en snel geleverd. Aanrader

Kristian Bohr
13 dezembro 2023

Snel, lekker, Prijs-kwaliteitverhouding Top! Ik heb het 28 stuks setje besteld en 4 California rolls erbij, waarvoor ik met actie 22,50€ heb betaald. Binnen 30 minuten was alles klaar voor ophalen. Aardige eigenaar en tegelijk Sushikok. Graag weer! 🙏🏻 Als zelfstandige Kok met 13 jaar ervaring kan ik het aanbevelen!

Grace Herfst
4 dezembro 2023

Wat een heerlijke wokgerechten weer. Ook de vraag voor een gerecht zonder paprika te maken werdt zonder problemen gemaakt. De bezorging is altijd snel en het eten daardoor lekker warm. Echt een aanrader!

Wondergem
24 novembro 2023

Werkelijk TOP! Zeer goede kwaliteit en vers.

Sharina
18 novembro 2023

Heerlijke verse sushi. Het was zelfs nog warm! Bezorging duurde wel een beetje lang maar het is dan ook zaterdag avond. Volgende keer bestellen we weer hier!

swart
18 novembro 2023
Dylann Korrel
12 novembro 2023
Pepijn
29 outubro 2023

Altijd goed eten.

Remy
25 outubro 2023

Alles was lekker en goed qarm

Dylann Korrel
10 outubro 2023
Andy
10 outubro 2023

Vers en Heerlijk zoals altijd!

Jessie
9 outubro 2023

Makkelijk bestellen via de website. Snel en mooi op tijd bezorgt! En last but not least HEERLIJK EN WARM bij bezorging!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fai li
1 outubro 2023

De gerechten zijn gemaakt door een Indië alles is ge maakt met curry zelf de Chinese young Chow nasi lijp dus nooit meer een volgende x alles is zo nep als wat slecht kwaliteit in eten dus ik ga nooit meer bestellen.

Matt
24 setembro 2023

Warm bezorgd en erg lekker. Bezorging duurde wel wat langer dan de vorige keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anjaldeep Deol
23 setembro 2023
OHM
23 setembro 2023

Alles top zoals altijd!

YY
20 setembro 2023

Lekker eten!

Valerie
17 setembro 2023
Shi
10 setembro 2023

Alles was lekker! Echt een aanrader

Rianne
3 setembro 2023

Heerlijke pokebowls! Onze nieuwe favoriet om te bestellen. Sinds een tijdje vaste klant hier. Bezorging is snel, vriendelijk en eten is erg goed.

LEISY
1 setembro 2023

Erg lekker!

Dylann Korrel
26 agosto 2023

Lekker eten en altijd snel bezorgd

L
2 agosto 2023
Emelius
2 agosto 2023

Ik heb geen verbeterpunten. Het eten was top. IKA FOOD zeker een aanrader.

Sumaya
30 julho 2023

Het eten was heerlijk zoals altijd! Lekker vers en grote porties

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mira
23 julho 2023

Heerlijke wok en sushi en precies op tijd. Heel erg Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lima
14 julho 2023

Voor de eerste keer hier besteld en het was echt top. Heb een wok met garnalen genomen en gebakken Noedels. En het was echt heerlijk. Zal zeker vaker bestellen.

Robin
7 julho 2023

Voor een persoon zijn de porties net iets te groot, maar voor 2 weer te weinig. Nu hebben we nog wat over voor morgen :-) Het eten zelf was heerlijk en bezorging was vlot! Het eten was nog super warm toen het aankwam. De bubbletea was ook lekker verfrissend!

Jordan Leigh
4 julho 2023

Super lekkere wok en aardige bezorg jongen! :)

Dennis
21 junho 2023

Steeds weer lekker en ruim op tijd door een vriendelijke bezorger bezorgd

Reinout
20 junho 2023

Naar opmerkingen werd niet gekeken dus heb wat van de poke bowl af moeten schrapen. Verder prima kwaliteit!

Sumaya
17 junho 2023

10/10!!!

Joy
10 junho 2023

Wij hebben de wok met kip, rundvlees en kip genomen en die proefte heel vers. Nasi was ook lekker erbij. Sushi was ook heerlijk. Aanrader!

Kavita
1 junho 2023

Kokos milk tea was niet lekker, balletjes waren aan elkaar geplakt en was hard.

Amber
23 maio 2023

Echt lekker, snel en vers

Weronika
20 maio 2023

Lekker en super snel bezorgd!

Anoniem
16 maio 2023

Goed en lekker eten voor een mooie prijs, zeker een aanrader!

Richard
2 maio 2023
Manu
30 abril 2023

Prima sushi, goed prijs kwaliteits verhouding. Leuke sushi bos met goede variatie.

Gabrielle
28 abril 2023

Super snelle levering met 15 min stonden ze voor de deur. Goed eten warm wat warm moest zijn en koud wat koud moest zijn. Prima van smaak heerlijk gegeten

ven
26 abril 2023
Dennis
23 abril 2023

Eten was weer heerlijk en de bezorging ruim op tijd, door een vriendelijke bezorger! (ondanks de regen waar hij doorheen moest!)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
16 abril 2023

Heerlijk gegeten. Zowel sushi als pokeball was erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Damaris
11 abril 2023

Heerlijke verse sushi 10+ Ik hoop dat er met de tijd meerdere soorten sushi komen

Anoniem
2 abril 2023

Sushi is lekker vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rosalie
29 março 2023

Aardige mensen. Heel lekkere bubble tea

LEISY
18 março 2023

Super lekker!

Gabrielle
27 fevereiro 2023

Bestelling werd goed optijd bezorgd, alles was warm (wat warm moest zijn) de smaak was lekker, alleen de crispy maki kip waren wel erg grote stukken sushi. Wel lekker maar te grote hap

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zerina
26 fevereiro 2023

Heerlijk eten, supersnel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Virginia Howard
24 fevereiro 2023

Voor een tweede keer besteld, poke bowl zalm en groente-wok. Vers, lekker en op tijd bezorgd. Goede porties.

Anoniem
20 fevereiro 2023

Zeker een aanrader, op tijd geleverd en heerlijk eten. Ga zo door!

Dennis Gerritsen
19 fevereiro 2023

Goede porties, lekker eten en de bezorging was supersnel (binnen een half uur!) TOP!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ryder
15 fevereiro 2023

Lekker heet toen het aankwam, en super lekker

Anoniem
14 fevereiro 2023

Nieuwsgierig een bestelling geplaatst, zeer tevreden. De bezorging was op tijd en het eten was warm aangekomen en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Patty
30 janeiro 2023

Sushi en bubble tea waren heerlijk. service was ook top! Heel tevreden!!!

Ingrid
27 janeiro 2023

Eten was er super snel en was lekker. Milk tea was wat waterig qua smaak.

Ilva
25 janeiro 2023

Hi! Ik had de IKA sushi box besteld. Hij stond op tijd klaar, toen ik hem kwam ophalen waren de mensen bij Ika heel vriendelijk, en de sushi was super lekker! Een fijne ervaring!!!!

Niko
30 dezembro 2022

Heel lekker